Woonbeurs-Rotterdam-regio

De Woonbeurs Rotterdam + regio komt er weer aan!

Alles over wonen in Rotterdam en regio op zaterdag 11 en zondag 12 juni in WTC

26 maart 2022-

De Woonbeurs Rotterdam + regio komt er weer aan! Op zaterdag 11 en zondag 12 juni kun je het actuele nieuwbouwaanbod in Rotterdam en regio bekijken en met de aanbieders in gesprek in het WTC Postiljon Convention Centre aan het Beursplein 37 in Rotterdam. De beurs is op beide dagen van 12.00 tot 17.00 uur gratis toegankelijk. 

Nieuwbouw, zelfbouw, financieel advies en duurzaam wonen

Op de Woonbeurs Rotterdam + regio presenteren aanbieders tal van nieuwbouwprojecten in Rotterdam en regio, zowel koop als huur. Ook zijn er partijen aanwezig met financieel advies en informatie en tips over energiezuinig wonen. Verder kun je kennismaken met de verrassende woonmilieus in diverse regiogemeenten. Mogelijk zijn er daarnaast aanbieders van zelfbouwkavels. “We zijn ontzettend blij dat we de Woonbeurs Rotterdam + regio weer kunnen organiseren", zegt beursorganisator Peter Kuipers. "Door de coronacrisis kon de beurs in de afgelopen twee jaar niet doorgaan. Maar nu gelden er geen beperkingen meer. Niet alleen wij verheugen ons erop, ook vanuit de markt is er veel enthousiasme. Iedereen heeft weer zin in een echte beurs, waarop je met bezoekers in gesprek gaat om hen te helpen bij allerlei belangrijke beslissingen rondom wonen, financiering en duurzaamheid."

Aanbod op deze website

In de aanloop naar de Woonbeurs Rotterdam + regio zal het aanbod (waaronder vooral nieuwbouwprojecten) op deze website worden gezet, zodat je je van tevoren kunt oriënteren en heel gericht met de aanbieders in gesprek kunt. 

 

De foto bij dit artikel is van een eerdere editie van de Woonbeurs Rotterdam + regio.

Meer nieuws